top of page

Loxone Silver Partner

Huizen slimmer maken

 Professioneel advies

Totaal automatisatie in Antwerpen

Zet in op een totaal automatisatie van uw woning in de provincies Antwerpen of Oost-Vlaanderen, want niks is zo gemakkelijk als een smarthome. Deze smarthome bekomt u door in te zetten op domotica. Domotica is namelijk het automatiseren van technologische toestellen. Door al uw apparaten vlot met elkaar te laten samenwerken zorgt u voor een totaal automatisatie van uw woning te Antwerpen of Oost-Vlaanderen. Lees verder om te ontdekken hoe wij u naar deze totaal automatisatie begeleiden.

RC2301 Zwart.png

Wenst u wat meer informatie over onze diensten?

Professionele begeleiding naar een totaal automatisatie in provincie Antwerpen en Oost-Vlaanderen

Wij rusten uw woning volledig uit met de beste apparaten. Hiervoor is natuurlijk de aanwezigheid van de nodige elektriciteitsbekabeling vereist. In de meeste gebouwen is dit alreeds voldoende aanwezig, maar bijvoorbeeld bij de automatisatie van uw nieuwbouw kan u op ons rekenen voor een correcte elektrische installatie. Hierna rusten wij uw woning, kantoor of nieuwbouw uit met domotica! Vervolgens kunnen wij uw verlichting, veiligheid, comfort en energiemanagement volledig automatiseren met de domotica van het merk Loxone!

ph-presence_detector_in_ceiling-shop-white_2x.jpg

Neem contact met ons op

Kies ons als uw partner in domotica, dan zorgen wij voor een totaal automatisatie van de apparaten in uw woning te provincie Antwerpen of Oost-Vlaanderen. Wenst u een offerte? Laat uw gegevens dan achter in ons offerteformulier. U hoort snel terug van ons met een eerlijk voorstel. Ook voor vragen omtrent domotica kan u steeds een beroep doen op Shape Domotica uit Antwerpen. Stuur ons gerust en volledig vrijblijvend een e-mail op het e-mailadres info@shapedomotica.be of bel ons op het nummer 03 555 68 23. Wij staan u met plezier te woord!

Wilt u graag meer weten over de prijs en mogenlijkheden?

white logo - no background.png

Enkele recencies

eendraadschema.png
bottom of page