top of page

Elektriciteit

Elektriciteit is een onmisbare service in onze woning. We werden al meermaals bestookt met prijsstijgingen, plannen voor kernenergie, de subsidies voor zonnepanelen die in het begin geïnstalleerd werden deden de prijs van elektriciteit voor iedereen stijgen. Nu zitten we met dure elektriciteit en de keuze om alle kerncentrales uit te schakelen en over te gaan op wind- en zon als energiebron. Ik ben benieuwd wat dat zal kosten, maar ben er niet gerust in.

Dit betekent dat we in de huidige elektrische installaties gaan voor een zo klein mogelijk verbruik. Dit kan door vele ingrepen. Het installeren van LED-verlichting bijvoorbeeld,  Ook door veelverbruikers in huis (ijskast, diepvries, verwarmingsketel, enz ) te vervangen. Uiteraard kan je nog meer besparen, maar dan moet ik je verwijzen naar het slim maken van je huis.

Shape Domotica is er uiteraard ook voor:

- installatie van een klassieke elektrische installatie in nieuwbouw

- ondersteuning van zelfbouw met levering van materiaal, ééndraadsschema en

   handleiding.

- uitbreiden of aanpassen van een klassieke installatie in een verbouwing of woning

- herstellen van pannes en problemen met klassieke elektrische installaties.

D2115_141_594_1200.jpg

Hoe gaan we te werk?

We starten met een vrijblijvende offerte op maat.  Bij een goedkeuring stellen we een gedetailleerd grondplan op. Er wordt een lichtstudie uitgevoerd en alles wordt duidelijk uitgelegd. Eens alles goed bevonden, starten wij met de werken. Indien je zelf wil werken of meewerken, passen we de werkwijze aan. Zo kan iedere klant tevreden aan een installatie beginnen.

Vraag een offerte op info@shapedomotica.be of 03 555 68 23 voor prijzen. Je zal positief verrast zijn over de kost ervan!

white logo - no background.png
2019-10-19 11.10.07.jpg

Enkele recencies

eendraadschema.png
bottom of page