top of page

Loxone klimaatregeling

Met een Loxone klimaatregeling heeft u altijd de correcte temperatuur en luchtkwaliteit in huis, zowel in de zomer als in de winter. Zo geniet u van optimaal wooncomfort met aandacht voor energiebesparing. De installatie van Loxone klimaatregelingsproducten als radiatoren, airco, luchtverwarming, vloerverwarming, actieve koeling of een ventilatiesysteem kunt u met een gerust hart aan onze geschoolde technici overlaten.

 

De installatie van Loxone klimaatregeling

Shape Domotica uit Antwerpen zorgt ervoor dat alle elementen in uw smarthome samenwerken en installeert daarbovenop een intelligente sturing. Zowel het binnenklimaat als uw verbruik kunt u in één oogopslag volgen via een app. Wij zorgen voor een gezonde slaaptemperatuur en luchtkwaliteit, een aangename warmte in de badkamer of een ideale temperatuur in uw woonkamer. Bekijk ook de Loxone aanwezigheidsmelder. Met dit toestel kunt u de temperatuur namelijk automatisch laten veranderen afhankelijk van uw aanwezigheid. Daarbovenop profiteert u met Loxone klimaatregeling van een mooie energiewinst! Zeker in combinatie met Loxone zonwering. Lees dus verder en neem hieronder snel een kijkje bij de verschillende Loxone klimaatregelingsproducten in ons assortiment.

Loxone klimaatregelingsproducten

Ruimteklimaat Sensor

De must-have voor een optimaal binnenklimaat.
De Ruimteklimaat Sensor meet de temperatuur, luchtvochtigheid en CO2.
Aan de hand van deze data creëert de Miniserver vervolgens
het perfecte binnenklimaat. De Loxone Ruimteklimaat Sensor
bezit volgende eigenschappen:

  • nauwkeurige sensor voor temperatuur, luchtvochtigheid en CO2

  • 100% voor een Loxone Smart Home ontwikkeld

  • installatie en ingebruikname in recordtijd

  • tijdloos ontwerp

Stelventiel (of radiatorknop)

Het Loxone Stelventiel is perfect geschikt voor een intelligente klimaatregeling per ruimte. Dankzij de Loxone Air & Tree-technologie is de ingebruikname revolutionair eenvoudig. Bekijk hieronder de voordelen:

  • Geschikt voor een intelligente en individuele ruimteregeling

  • Tijdbesparende ingebruikname dankzij Loxone Air & Tree-technologie

  • Fluisterstil dankzij de geavanceerde stappenmotor

  • Status-led ter weergave van de ventielstand

  • Gratis software-updates

  • Compatibel met de meest gangbare ventielen (adapters verkrijgbaar)

Extensies en interfaces

Dankzij de krachtige uitgangen en talrijke interfaces integreert u eenvoudig verwarming, koeling of ventilatie in uw project. Extensies maken het systeem eindeloos uitbreidbaar.

Neem vandaag nog contact met ons op

Ga voor comfort en kies voor slimme klimaatregeling van het merk Loxone. Want hiermee houdt u uw woning zo warm of koel als u zelf wenst, wanneer u dit wenst. Vraag vandaag nog een offerte aan, dan komt Shape Domotica uit Antwerpen binnenkort bij u langs voor een zorgeloze installatie! Vu ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met u op. U kunt ons evengoed op de hoogte brengen van uw offertaanvraag door een mailtje te sturen naar info@shapedomotica.be of ons te bellen op het nummer 03 555 68 23.

_c_loxone_valve-actuator-air_10.png
Raumklima-Sensor.png
extensies & interfaces.png
bottom of page