top of page

DIENSTEN

Ontwerp Smart House
Consulting
Installatie

Het begin: plannen.

Talloze maanden wordt vaak met de architect gesproken over stijl, indeling, ramen, technische apparaten, maar er wordt nauwelijks gepraat over een duidelijk omschreven wens rond een slimme woning.


Handig is als je deze wensen met een specialist overloopt tijdens het plannen van je nieuwbouw of verbouwingen. Hoe vroeger je dit doet, hoe meer mogelijkheden en hoe lager de kosten.

Weet wat je wil:

informeer je over wat kan. Deze markt evolueert zo snel. Zou het niet heerlijk zijn dat de rolluiken automatisch sluiten en de sfeerverlichting aangaat eens het donker wordt buiten.”
Of dat een sensor je waarschuwt als de garagepoort nog openstaat? Je huis zich langzaam opwarmt tegen het uur dat je thuiskomt? Je alarm een brekend glas detecteert? Enzovoort.
De mogelijkheden zijn oneindig.

Een Smart house denkt met je mee. Zo moet je geen app openen om iets in of uit te schakelen, moet je niet scrollen tussen al je internet of things-apps.

Onderzoek:

 

Eens de keuzes bepaald werden ga ik op zoek naar de voordeligste oplossing die in die planning kan toegepast worden.

Een leverancier die op alle problemen een oplossing kan bieden is Loxone. 

Verwarming, verlichting, sferen, zonnewering, vorstbescherming, Alarm, toegangscontrole met RFID, Code, automatisch deurslot,  geschakelde stopcontacten, watertoevoer afsluiten, gewekt worden door je slimme huis, dit zijn allemaal mogelijkheden die nu reeds kunnen.

Wat nu zeer actueel is zijn de voordelen die domotica biedt voor een nieuwe woning die moet voldoen aan een E20 peil vanaf 2021. Loxone kan daarbij tot 25 punten bijdragen aan het lagere E-peil! En bovendien betaal je dan gedurende 5 jaar geen grondlasten. Hierdoor zal een installatie van Loxone zichzelf snel terugbetalen!

 

Installatie:

Als de plannen en de voorstellen zijn uitgewerkt, kan overgegaan worden tot de installatie. Als je dat liever zelf doet, zorg ik voor de ondersteuning.

Programmatie

Alles is geïnstalleerd:

Als de installatie werd afgewerkt starten we met programmatie van de gewenste instellingen, uitproberen, bijstellen tot alles naar wens verloopt

Nazorg

Hoezeer je ook nadacht over de werking, daadwerkelijk leven in een slim huis kan verschillen opleveren met die wensen die je uitte. Aanpassingen aan de programmatie kunnen gewenst zijn en worden in overleg met de klant of door de klant uitgevoerd.

white logo - no background.png
bottom of page