top of page

Loxone Silver Partner

Huizen slimmer maken

 Professioneel advies

Loxone aanwezigheidsmelder

Een Loxone aanwezigheidsmelder kan in geen enkel smarthome in Antwerpen ontbreken! Deze toestellen zijn natuurlijk uitermate geschikt om in te zetten als alarmsysteem. Maar een Loxone aanwezigheidsmelder is veel meer dan enkel een alarmsysteem! Dit komt door zijn synergetische werking met andere slimme toestellen. Lees verder om allerlei mogelijkheden te ontdekken waarvoor deze aanwezigheidsmelder ingezet kan worden!

Wenst u wat meer informatie over onze diensten?

De veelzijdigheid van een Loxone aanwezigheidsmelder

De aanwezigheidsmelder communiceert vlot met andere slimme installaties in uw woning en verbetert de werking van deze toestellen. Zo kan bijvoorbeeld ingesteld worden dat wanneer u een ruimte binnenwandelt:  

  • de ventilatie begint te werken;

  • ontspannende muziek begint te spelen;

  • de verlichting aan gaat en weer dooft wanneer u de ruimte verlaat.

En natuurlijk schrikt het ook potentiële dieven af van uw woning te betreden. Een Loxone aanwezigheidsmelder is dus een echte must-have voor elke persoon die wenst domotica te integreren in nieuwbouw of op zoek is naar een totaal automatisatie!

ph-presence_detector_in_ceiling-shop-white_2x.jpg

Bestel uw aanwezigheidsmelder vandaag!

Ga voor gemak in uw smarthome en bestel vandaag nog een Loxone aanwezigheidsmelder uit ons assortiment. Neem gerust contact op indien u nog vragen of twijfels heeft, Shape Domotica uit Antwerpen begeleidt u graag bij het maken van uw keuze. Bel ons op het nummer 03 555 68 23 of stuur een e-mail naar info@shapedomotica.be voor vrijblijvend advies!

Wilt u graag meer weten over de prijs en mogenlijkheden?

Succes! Bericht ontvangen.

white logo - no background.png

Enkele recencies

eendraadschema.png
bottom of page