top of page

Loxone Silver Partner

Huizen slimmer maken

 Professioneel advies

Automatisatie in nieuwbouw of verbouwing in de provincie Antwerpen

Zet in op automatisatie van uw nieuwbouw in de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen door het installeren van automatisatie. Automatisatie gaat verder dan het begrip domotica, de term die gebruikt wordt om hoogtechnologische apparatuur te omschrijven. Het doel van deze slimme apparatuur is om automatisatie aan te brengen in de verschillende processen in uw nieuwbouw of verbouwing te provincie Antwerpen of Oost-Vlaanderen. Denk aan de automatisering van verlichting, muziek, zonnewering, energiebeheer, alarmen en nog veel meer.

Perfect Compatibel_edited.jpg

Wenst u wat meer informatie over onze diensten?

Must-have automatisatie voor nieuwbouw in provincie Antwerpen en Oost-Vlaanderen

Het valt niet te ontkennen dat de installatie van automatiseringsprocessen in uw woning uw leven makkelijker maakt. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar we illustreren graag alvast even enkele voordelen die u haalt uit het op afstand besturen van uw woning.

  • Laat uw verwarming (zonaal gestuurd) automatisch aan gaan en kom thuis in enkele verwarmde en de veel gebruikte ruimtes in je huis. De overige ruimtes blijven nog even op lage temperatuur.

  • Lichten in het huis werken automatisch op basis van beschikbaar licht en u kan deze met één klik op een schakelaar, op uw smartphone of tablet bedienen.

  • Laat uw rolluiken automatisch naar beneden gaan in de avond en naar boven gaan in de ochtend volgens de stand van de zon.

Lees zeker verder over de automatisatie van zonnewering en verwarming!

buitenlamellen.jpg

Ga voor een volledige automatisatie van uw nieuwbouw in provincie Antwerpen en Oost-Vlaanderen!

Neem nu contact op om te bespreken wat mogelijk is op het gebied van automatisering. Met Shape Domotica uit Antwerpen als uw domoticaspecialist, wordt uw nieuwbouw een echt smarthome. Vraag uw offerte voor de automatisatie van uw nieuwbouw te provincie Antwerpen of Oost-Vlaanderen vandaag nog aan! Een offerteaanvraag doorsturen doet u eenvoudigweg via ons contactformulier. Stel ons gerust al uw vragen omtrent domotica, wij kunnen u ongetwijfeld verder helpen. Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar via e-mail op het e-mailadres info@shapedomotica.be of telefonisch op het nummer 03 555 68 23.

Wilt u graag meer weten over de prijs en mogenlijkheden?

Succes! Bericht ontvangen.

white logo - no background.png

Enkele recencies

eendraadschema.png
bottom of page