top of page

SMARTHOMES VOOR PARTICULIEREN

Bijgewerkt op: 26 mrt. 2022

Hoe gaaf is het om je eigen huis te bouwen of verbouwen. Om eindelijk al je wensen te realiseren. Qua architectuur, inrichting, beleving en … functionaliteit. Want je wilt niet alleen een mooi huis, je wilt ook een slim huis. Toch? Een huis waar zo veel mogelijk functies zijn geautomatiseerd. En nee, dat is geen luxe. Niet meer. Dat is gewoon het toepassen van een stukje techniek. Dat is een Loxone Smarthome.
IEDERE WONING SMART. DANKZIJ LOXONE.

Domotica is fantastisch. Echt waar. Maar als het programmeren ervan flink in de papieren gaat lopen, zoals met een KNX installatie het geval is, dan wordt het een serieuze afweging of domotica wel perse noodzakelijk is. Dat is heel begrijpelijk. Maar vooral ook: heel erg jammer. Want domotica wordt standaard. Niet nu. Niet morgen. Maar over een aantal jaren. En hoe spijtig is het dan als uw nieuwe of verbouwde woning geen domotica heeft …

En toen was daar Loxone.

Loxone timmert sinds een aantal jaren keihard aan de weg met geavanceerde, maar betaalbare smarthome oplossingen. Want, zo stelt het merk, als de techniek er is, dan moeten we die techniek ook toegankelijk maken. Via pc, smartphone of tablet. En voor iedereen. Punt.DOMOTICA IS TOEGANKELIJKER DAN U DENKT!

Verwacht u 15.000 euro te moeten spenderen aan domotica? No way. U kunt technisch een hypermoderne smarthome krijgen die klaar is voor de toekomst voor veel minder geld dan dat. Echt veel minder!

Wilt u weten wat domotica u kost? Bel of mail voor een afspraak. Op basis van de plattegrond of bouwtekening van uw huis, laat ik u gratis en vrijblijvend zien wat domotica toe kan voegen, wat domotica u gaat kosten, maar vooral – echt waar – wat de complete smarthome u gaat opleveren.38 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page