AI Shape Domotica white

gebruiksvriendelijke domotica professionele installatie of zelfbouw verzending in heel België

Eenvoudige integratie van Hörmann componenten

Met de nieuwe Hörmann Air kan je als Loxone Partner de verschillende types Hörmann motoren naadloos en rechtstreeks integreren. Door eenvoudige Plug&Play via de API Connector in de Loxone Config worden Hörmann componenten in recordtijd eenvoudig in de huis- en gebouwautomatisering geïntegreerd. Een ander kenmerk is de automatische herkenning van de bewegingstijden van de motor.

image

Het traditionele Duitse bedrijf Hörmann is één van de grote spelers op het gebied van poorten, deuren, kozijnen en aandrijvingen. Hun producten zoals garage- en roldeuren konden al worden geïntegreerd in de huis- en gebouwautomatisering van Loxone, maar dit ging echter gepaard met enige moeite. Voorheen was hiervoor bepaalde Loxone apparatuur nodig, zoals 2 relais of 2 digitale ingangen, moest er apart bekabeld worden en was de installatie-inspanning groot. Met Hörmann Air bieden wij je als Loxone Partner nu een product aan dat door de grote bekendheid van Hörmann letterlijk de poorten kan openen voor vele projecten in de particuliere en commerciële sector.

image

De stroomvoorziening gebeurt via de Hörmann HCP-interface. Omdat het apparaat zo permanent van stroom wordt voorzien, wordt tegelijkertijd ook het Air netwerk uitgebreid. De Hörmann Air beschikt bovendien over een status-LED. Hörmann apparaten onderscheiden zich in twee soorten HCP-interfaces: HCP 1 en HCP 2. Bij het nieuwere type HCP 2 moet eerst op het Hörmann apparaat zelf worden ingesteld dat extern aangesloten apparaten zoals de Hörmann Air door Loxone van stroom worden voorzien.

Als al die technische zaken niet voor jou zijn, dan ben ik de persoon die dat voor jou kan doen. Voor inlichtingen of voor bestellingen kan je op de website terecht. Dit product is leverbaar vanaf eind juni.

Info Bestellen

Bekijk onze andere blogs

cb09e5_4504d613ac4f4cd881d74b25b0c7efdamv2
NIEUW: Loxone Modbus AIR
Er is nieuws van de productontwikkelingsafdeling van Loxone: met de gloednieuwe Modbus Air kan je jouw...
cbe aaaaabbddacb~mv
Nieuwe NFC Touch samen met de nieuwe intercom
Loxone heeft net de nieuwe intercom voorgesteld, maar in relatieve stilte is ook een nieuwe generatie...
cb09e5_f1ca3ccf35b241cf9708e4e844246439mv2
Energiebeheer zoals nu al mogelijk in Loxone.
Energie produceren Integreer jouw fotovoltaïsche systemen in jouw intelligent gebouw. Je gebruikt jouw zelfgeproduceerde stroom doelbewust...

Je domoticasysteem uitbreiden?

Bestel vandaag nog je elektronica in onze webshop!