top of page

Slimme huishoudelijke apparaten beheren dankzij Home Connect

Bijgewerkt op: 26 mrt. 2022

Slimme huishoudelijke apparaten met Home Connect van Bosch, Siemens, Gaggenau en NEFF kunnen nu naadloos worden geïntegreerd in jouw Loxone gebouwautomatiseringssysteem. Dit zorgt voor een nog beter energiegebruik, meer gemak en meer veiligheid.


Energiemanagement: uitgesteld starten van Home Connect apparaten

Start jouw vaatwasser of droogkast precies wanneer het PV-systeem voldoende elektriciteit produceert. Dit verhoogt het gebruik van zelf opgewekte energie, verlaagt de energiekosten en beschermt het milieu.

Wij en Loxone zijn dus klaar voor de invoering van het “piektarief” in 2022.Veiligheid: verlaat je huis met een gerust hart

Met een driedubbele klik op de Loxone Touch naast de voordeur, start je de “huis verlaten” functie. Dit activeert niet alleen het alarmsysteem, koppelt stand-by apparaten los van het lichtnet en nog veel meer – het schakelt ook jouw kooktoestel met Home Connect uit. Zodat je het huis kunt verlaten zonder je zorgen te maken.Maximaal comfort: stofzuigen tijdens je afwezigheid

De functie “huis verlaten” deactiveert niet alleen de kookplaat met Home Connect, het is ook het signaal voor de robotstofzuiger met Home Connect om op stofpatrouille te gaan, zodat hij klaar is als je weer thuiskomt.

huishoudelijke apparaten eenvoudig geïntegreerd met Home Connect!


Sinds versie 12.1 beschikt de gratis Loxone Config over een Home Connect interface waarmee je snel en eenvoudig huishoudelijke apparaten van Bosch, Siemens, Gaggenau en NEFF kunt integreren in jouw Loxone gebouwautomatisering. Je hebt ook de nieuwste generatie van Loxone Server of Miniserver nodig voor de correcte werking van Home Connect.


Wil je meer informatie? Aarzel dan niet om me te contacten via de contactpagina!

84 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page