top of page

MotionBlinds

Bijgewerkt op: 13 dec. 2022

Raambekleding powered by MotionBlinds, nu nog veelzijdiger dankzij hun samenwerking met Loxone. (verkrijgbaar via de website van www.smartblinds.be) Het is kabelvrij & oplaadbaar (geen breekwerken!) Met Loxone automatiseert je raambekleding, maar manueel ingrijpen is steeds mogelijk.Raambekleding powered by MotionBlinds, nu nog veelzijdiger
Haal nog meer uit je raambekleding door deze te integreren in je Loxone Smart Home. Dat gaat snel en eenvoudig via de Wifi-bridge.

Kabelvrij en oplaadbaar

Raambekledingen powered by MotionBlinds zijn volledig kabelvrij. De batterijmotoren laad je eenvoudig op via USB-C. Je moet dus geen tijdrovende breekwerken uitvoeren om deze elektrische raambekleding te installeren.


Een simpele trekbeweging

Loxone automatiseert je raambekleding. Liever manueel ingrijpen? Een simpele trekbeweging is voldoende om de juiste stand te selecteren.Perfect compatibel met Loxone

MotionBlinds werkt naadloos samen met Loxone. Automatiseer je raambekleding of bedien alles via de Loxone App voor iOS of Android, de Loxone Remote afstandsbediening of een drukknop tegen de muur.Inclusief veel praktische functiesIn de zomer beschermt de raambekleding tegen oververhitting, in de winter isoleert ze het gebouw en houdt ze de warmte binnen. Helemaal zelfstandig.Bij zonsondergang sluit de elektrische raambekleding volledig automatisch. Nieuwsgierige blikken blijven buitenCreëer eventuele zonweringsgroepen en controleer bepaalde zonweringselementen gelijktijdig. Je kiest zelf hoeveel groepen je maakt en welke elementen ze bevatten.Door drukknoppen te vergrendelen, maak je de raambekleding kindveilig. Uiteraard kan je deze nog steeds handmatig bedienen via de app.
Wanneer je op vakantie bent, doet de elektrische raambekleding alsof je thuis bent. Zo worden inbrekers afgeschrikt.
Van muziek tot veiligheidsfuncties en verlichting. In een Loxone Smart Home werkt je raambekleding hand in hand met vele andere componenten. Dit opent ongekende mogelijkheden. Denk aan TV kijken wanneer de zon het raam binnenvalt. Via programmatie kan ik ervoor zorgen dat de Motionblinds bij zonneschijn + TV kijken naar beneden gaan.Laat je zachtjes wekken door de eerste zonnestralen door ’s morgens de raambekleding automatisch te openen. Een aangenaam alternatief voor de vervelende alarmtoon. Hoewel ik nog steeds zachte wekmuziek prefereer...Je smart home kent de stand van de zon en de temperatuur. En het reageert erop. Zo verwarm je alle ruimtes met de natuurlijke warmte van de zon. Dit bespaart veel energie. En dit zonder de tussenkomst van een gebruiker.In de zomer beschermt de raambekleding tegen oververhitting, in de winter isoleert ze het gebouw en houdt ze de warmte binnen. Helemaal zelfstandig.Wil je meer informatie? klik dan op Contact om je vragen te laten beantwoorden.
Comments


bottom of page