top of page

LOXONE SMART HOME – 50.000 HANDELINGEN MINDER, MEER TIJD VOOR HET LEVEN...

Een Loxone Smart Home neemt meer dan 50.000 handelingen en denkprocessen per jaar voor haar rekening. Ze doet dat op basis van mijn wensen, noden en levensstijl. Loxone maakt mijn woning slim. Op deze manier heb ik meer tijd voor de leuke dingen van het leven.


Deze denkstrategie heeft me al langer overtuigd om verder te gaan met de installatie van mijn Smart Home. Er blijven nog enkele onduidelijkheden over, dus studie is de boodschap. Over wat ik tot nu toe realiseerde, vertel ik in een latere blog.


Hier een afbeelding van een smart home: bereik ik het ideaal ook?

- lichtsturing met dimmers, alle lichtpunten en LEDstrips dimbaar en stuurbaar

- Beheer van de verwarming in de woning volgens mijn levenswijze

- Audiosturing in de volledige woning.

- controle van het verbruik en de productie van elektriciteit, gas en water

- sturen van de zonnewering en rolluiken

- alarmsysteem gebaseerd op de volledige installatie

- toegangscontrole

10 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page