top of page

Loxone Air technologie: ideaal voor verbouwingen

Speciaal voor iedereen die zijn bestaande woning meer intelligentie en wooncomfort wil geven, heeft Loxone zijn eigen draadloze technologie ontwikkeld. Loxone Air is perfect voor verbouwingen en woningupgrades. 100% Afgestemd op een Smart Home. Flexibel en betrouwbaar. Zonder breekwerken of nieuwe kabels. Zo maakt u van een bestaande woning snel een Smart Home.

Veilige communicatie


Loxone Air communiceert via IPSec, een van de meeste veilige standaarden voor versleutelde datatransmissies. Elke installatie heeft haar eigen code, zodat zelfs naburige systemen 100% veilig zijn.

Bidirectioneel

Loxone Air laat een communicatie in twee richtingen toe. Elke Air-component kan draadloze signalen verzenden en ontvangen. Dat maakt deze producten zo uniek en betrouwbaar.
Minimaal energieverbruik

Loxone heeft het energieverbruik van alle Air producten geoptimaliseerd. De door hen ontwikkelde chips zijn bijzonder zuinig. Dat garandeert een langere batterijduur en minder stroomkosten.


Bereik in elke hoek - Dank zijn MESH technologie

De reikwijdte is een van de belangrijkste factoren bij de ontwikkeling. Loxone Air is gebaseerd op Mesh Technologie. Elk op het stroomnet aangesloten apparaat vergroot het bereik en de stabiliteit van het totale systeem.

Het resultaat: een bijzonder grote reikwijdte. Dikke muren en grote afstanden zijn hierbij geen probleem. In elke hoek van uw woning geniet u van een super stabiel netwerk.


Ontworpen voor verbouwers en retrofitters

Iedereen moet de kans hebben om achteraf zijn woning in een Smart Home om te bouwen. Met onze eigen draadloze technologie bieden wij hiervoor een oplossing. Loxone Air is ideaal voor verbouwers en mensen die hun huis of appartement willen upgraden.
10 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page