top of page

Het derde product van oktober is ... de lang verwachtte inbouw aanwezigheidsmelder Tree!

Bijgewerkt op: 26 mrt. 2022Als er 1 product is waar vele klanten naar zochten, is het wel de langverwachte aanwezigheidsmelder voor plafondmontage. Dankzij de betrouwbare detectie van aanwezigheid en beweging vormt het de basis voor de automatisering van belangrijke functies zoals verlichting, waaronder constante helderheidsregeling, alarm, muziek, verwarming, ventilatie & koeling en nog veel meer. De extreem vlakke aanwezigheidsmelder past perfect bij de Loxone LED Spots en integreert zich naadloos in het totaalbeeld.

  • Detecteert betrouwbaar beweging en aanwezigheid door middel van infrarood, aanwezigheid en akoestische sensoren.

  • Hoog detectiebereik met een detectiehoek van 360° horizontaal en 110° verticaal. (dit komt overeen met een detectiediameter van 8m bij een plafondhoogte van 3m)

  • Geïntegreerde helderheidssensor (meetbereik 0 ... 83000 lx) Instelbare drempelwaarde voor akoestische sensor voor aanwezigheidsdetectie.

  • Instelbare drempelwaarde voor akoestische sensor voor alarm.

  • Eenvoudige beperking van het detectiebereik door middel van stickers voor de Fresnel-lens.

Prijs: 90 Euro (Excl. BTW) of 108.90 Euro (incl. 21% BTW)


Ik ben Loxone Partner en ik werk met afspraken. Bij een eerste contact met jullie gaat het er vooral om jullie wensen te kennen, zodat we die informatie samen met een configuratie in een offerte kunnen gieten. Richtprijs: 2 tot 6% van de woningprijs bij nieuwbouw. contact: Zie contact


46 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page