top of page

Een Loxone Touch in de douche? Dat kan!

Bijgewerkt op: 21 mrt. 2021

Loxone heeft reeds geruime tijd de Touch Surface in het gamma, ik maak u er in januari nog graag eens attent op. Zoeken we allemaal niet naar een oplossing om tijdens het douchen of aan het werk in de keuken met natte en/of vuile handen een schakelaar te bedienen? Al is het om een andere playlist te selecten, een andere stemming te activeren, enz.

Leg op een buitengewone manier accenten en transformeer uw meubels of oppervlakken in unieke bedieningselementen. Met de Touch Surface kunt u het revolutionaire drukknop concept van Loxone overal integreren, waar u maar wilt.

  • Tover het Loxone Touch concept op uw meubels en oppervlakken

  • Voor een eenvoudige bediening van verlichting, zonwering, muziek …

  • 5 aanraakgevoelige drukpunten (bijkomende activatieknop)

  • Weergave van activatie a.d.h.v. status LEDs

  • Functioneert op steen, hout, keramiek, glas

  • Optionele klik-feedback


Veelvuldige toepassingen:

Dankzij de unieke producteigenschappen die een montage achter steen, hout, glas en keramiek mogelijk maken, kunt u uw Touch Surface op verschillende plaatsen in uw woning aanbrengen. Bijvoorbeeld:Keuken

Zijn uw handen nat of plakken ze vol deeg? Bedien tijdens het koken uw verlichting, zonwering, muziek of de dampkap. Voor toepassingen in de keuken hebben wij in samenwerking met Strasser Steine de Touch Stone ontwikkeld – een Touch drukknop rechtstreeks geïntegreerd in het keukenblad.
Meubels

Transformeer uw bureau in het bedieningselement van uw werkkamer. Staat u een zware opdracht te wachten? Activeer met een vingertip op de tafel uw gewenste verlichting en muziek voor de nodige concentratie.

Oppervlakken

Tover de bijna onzichtbare Touch op elk oppervlak, dan kunt u van daaruit uw woning bedienen. Op een betonnen muur in de lounge of op de keramische tegels in uw badkamer? Het kan allemaal!

Wees creatief

Onze Touch Surface kent (bijna) geen grenzen in toepassingsmogelijkheden. Wees creatief en bedien uw woning waar en hoe u het graag wenst.


Unieke producteigenschappen


Drukpunten

Met slechts vijf druk – of beter gezegd: aanraakpunten, verenigt de Touch Surface alle dingen die we dagelijks nodig hebben. De toewijzing van de drukpunten kan vrij gekozen worden. Onze duidelijke aanbeveling: het grote centrale deel voor de verlichting en de hoeken voor zonwering en muziek.

Indien gewenst, dan kunt u de meegeleverde stickers gebruiken om uw drukpunten zichtbaar op het betreffende oppervlak aan te brengen.


Drukpunt voor activatie

Om bijvoorbeeld tijdens het koken niet per ongeluk functies te activeren, is de Touch Surface uitgerust met een activatie drukpunt. Een tik of een zachte aanraking activeren de Touch voor een vooraf bepaald aantal seconden. Binnen deze tijdspanne kunt u de drukknop zoals gewoonlijk bedienen. Na afloop van tijd is de functionaliteit van de drukpunten opnieuw geblokkeerd.

PS: Het activatie drukpunt kan eveneens gebruikt worden voor alternatieve functies zoals bv. de dampkap of kan naar wens ook gedeactiveerd worden.


Status LEDs

Indien nodig, tonen de geïntegreerde LEDs de resterende activatietijd van de Touch Surface. Gebruik hiervoor eenvoudig de meegeleverde lichtgeleiders en plaats deze in de daarvoor voorziene openingen in uw oppervlak.


Klik-feedback

Kies naar eigen believen of de Touch bij aanraking een akoestische klik-feedback geeft of niet.


Prijzen:

Touch Surface Tree: 165 Euro excl. BTW, 199,65 Euro incl. 21% BTW

Touch Surface Air: 175,73 Euro excl. BTW, 212,63 Euro incl. 21% BTW

Batterijpack (4x AA batterij 1.5V): 19,17 Euro excl. BTW, 23,20 Euro incl. 21% BTW

24V adaptor voor Touch Surface: 15,19 Euro excl.BTW , 18,40 Euro incl. 21% BTW4


Beelden van de montage (kleven of nog beter... schroeven)Ik ben Loxone Partner en ik werk met afspraken. Bij een eerste contact met jullie gaat het er vooral om jullie wensen te kennen, zodat we die informatie samen met een configuratie in een offerte kunnen gieten. Richtprijs: 2 tot 6% van de woningprijs bij nieuwbouw. contact: Zie contact

640 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page