top of page

De Gamechanger op vlak van intercoms: De nieuwe intercom

De intercom overtuigt door zijn tijdloze & ultracompacte design, state-of-the-art technologie en nog veel meer...

De mooiste manier om uw bezoek te verwelkomen.


De mooiste manier om uw bezoek te verwelkomen.

Intercoms zullen er nooit meer hetzelfde uitzien!


“Perfectie wordt niet bereikt wanneer er niets meer kan worden toegevoegd, maar wanneer niets meer kan weggelaten worden” – Antione de Saint-ExupéryLoxone is overtuigd dat hun intercom de look van een hele productcategorie zal herdefiniëren. Heldere lijnen, elegant understatement en een tijdloos design maken het waarschijnlijk de mooiste video intercom in de wereld. Omdat de eerste indruk altijd de belangrijkste is!


Hoogste kwaliteit, "made in Germany"

Discrete elegantie ontmoet duidelijke kwaliteit. De intercom wordt in Wäschenbeuren geproduceerd op één van de modernste productielijnen van Europa en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ontwikkeld om een (bouw)leven lang plezier te geven.
Modernste techniek

HD-camera

De moderne HD-camera biedt een heldere en onvervormde kijk op de dingen met zijn royale 120° groothoeklens.
Hoogwaardige micro

De hoogwaardige microfoon, beschermd door een dun membraan, garandeert de beste stemkwaliteit gedurende vele jaren.
Onzichtbare luidspreker

De nieuwste luidsprekertechnologie en het speciaal ontwikkelde geluidsconcept met innovatieve luidsprekerbegeleiding zorgen voor onzichtbare luidsprekers en een kristalhelder geluid.
Geïntegreerde proximity sensor

Eco? Logisch. Als iemand de intercom nadert, ontwaakt hij automatisch uit stand-by. Dit maakt een bliksemsnelle. verbinding met de app mogelijk
Edel oppervlak van echt glas

De edele uitstraling wordt gecreëerd door gehard echt glas, de satijnen look door de keramische afwerking.

Duurzame materialen

Oppervlak van echt glas, camera met UV-coating en beschermend microfoonmembraan: de intercom is ontworpen om lang plezier van te hebben – zonder te verweren of te vergelen!Elegante kleuren

Puristisch en elegant: de Loxone Intercom is verkrijgbaar in wit en antraciet.
Spatwaterdicht!

De intercom is ontworpen voor gebruik buitenshuis en is aan alle zijden beschermd tegen spatwater (beschermingsklasse IP 44).
Flexibel toegangssysteem

Gebruik de intercom afzonderlijk of samen met de NFC Code Touch of de Touch Pure. Het stijlvolle dubbele frame laat de producten letterlijk in elkaar overvloeien. Op die manier vormen ze een stijlvolle eenheid, niet alleen functioneel maar ook visueel.

In combinatie met de NFC Code Touch ontstaat een ultraflexibel en uitgebreid toegangssysteem inclusief NFC-lezer en codepaneel.Wens je meer informatie? Contacteer me via deze pagina.

17 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page