AI Shape Domotica white

gebruiksvriendelijke domotica professionele installatie of zelfbouw verzending in heel België

Neem je huis mee op vakantie met Loxone

Op vakantie vertrekken en je huis gerust achterlaten? Dankzij Loxone kan het! Omdat Loxone ook aanwezigheidssimulatie doet en het huis bewaakt. Met de handige app heb je je huis altijd op zak. Zo heb je overal ter wereld gemoedsrust en kan je instellingen aanpassen vanop afstand.

Loxone is een betaalbare huisautomatisering die toelaat heel wat systemen te koppelen en centraal te bedienen. Verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, zonwering, geluidsinstallatie en nog veel meer worden vanop één centrale plek volautomatisch bediend, ondersteund door bewegingsmelders en sensoren. Dankzij de gratis app kan je altijd ingrijpen op deze geautomatiseerde processen via je tablet, smartphone, of met een gewone PC via internet.

Alles-uit functie

cbe fafcdbfcdaecdebddmv

‘Heb ik de oven uitgezet? Alle lichten uitgedaan? Het alarm aangezet?’ Geen twijfel meer mogelijk met Loxone. Waar je met een driedubbele klik op een schakelaar alle verlichting uitschakelt en het alarm inschakelt. De sluipverbruikers worden eveneens uitgeschakeld. Via de app kan je uiteraard altijd ingrijpen op dit proces.

Toegangscontrole en aanwezigheidssimulatie

Heb je toegangscontrole in je Loxone installatie? Dan kan je via de app overal ter wereld zien wie er aan je deur staat. Een familielid? Die kan je snel binnenlaten. De postbode met dat ene langverwachte pakje? Via de videochat geef je hem de gewenste instructies. De aanwezigheidsimulatie zorgt ervoor dat je huis functioneert zoals je thuis bent. De verlichting wordt bediend in een random patroon, de rolluiken werken automatisch. Zelfs de muziek en de televisie kunnen in- en uitgeschakeld worden. Een buitenstaander zal niet merken dat er niemand thuis is.

cbe cdfbefdamv

Over Loxone

Loxone kan zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen geïnstalleerd worden. Het huisautomatiseringssysteem is toegankelijk voor elk project en elk budget.

Waarom een Partner van Loxone? Ik kan dat zelf installeren… Uiteraard is een partner er in de eerste plaats om zijn kennis over te dragen. Alleen al in een vrijblijvend gesprek kan je flink wat ideeën uitwisselen. En misschien kan je zelf heel wat doen, zodat de interventie van de partner beperkt blijft. Uiteraard kan je ook alles uit handen geven. Het vrijblijvend gesprek is nodig om ideeën uit te wisselen en je ideale smart house te ontwerpen.

cbe ebadebcabdecbffemv

Bekijk onze andere blogs

cb09e5_4504d613ac4f4cd881d74b25b0c7efdamv2
NIEUW: Loxone Modbus AIR
Er is nieuws van de productontwikkelingsafdeling van Loxone: met de gloednieuwe Modbus Air kan je jouw...
cb09e5_0b84ed4ae6374696a1f69a92c967b524mv2
Eenvoudige integratie van Hörmann componenten
Met de nieuwe Hörmann Air kan je als Loxone Partner de verschillende types Hörmann motoren naadloos...
cbe aaaaabbddacb~mv
Nieuwe NFC Touch samen met de nieuwe intercom
Loxone heeft net de nieuwe intercom voorgesteld, maar in relatieve stilte is ook een nieuwe generatie...

Je domoticasysteem uitbreiden?

Bestel vandaag nog je elektronica in onze webshop!