AI Shape Domotica white

gebruiksvriendelijke domotica professionele installatie of zelfbouw verzending in heel België

MotionBlinds

Raambekleding powered by MotionBlinds, nu nog veelzijdiger dankzij hun samenwerking met Loxone. (verkrijgbaar via de website van www.smartblinds.be) Het is kabelvrij & oplaadbaar (geen breekwerken!) Met Loxone automatiseert je raambekleding, maar manueel ingrijpen is steeds mogelijk.

image
Raambekleding powered by MotionBlinds, nu nog veelzijdiger
Haal nog meer uit je raambekleding door deze te integreren in je Loxone Smart Home. Dat gaat snel en eenvoudig via de Wifi-bridge.
image

Kabelvrij en oplaadbaar

Raambekledingen powered by MotionBlinds zijn volledig kabelvrij. De batterijmotoren laad je eenvoudig op via USB-C. Je moet dus geen tijdrovende breekwerken uitvoeren om deze elektrische raambekleding te installeren.

image

Een simpele trekbeweging

Loxone automatiseert je raambekleding. Liever manueel ingrijpen? Een simpele trekbeweging is voldoende om de juiste stand te selecteren.

image

Perfect compatibel met Loxone

MotionBlinds werkt naadloos samen met Loxone. Automatiseer je raambekleding of bedien alles via de Loxone App voor iOS of Android, de Loxone Remote afstandsbediening of een drukknop tegen de muur.

Inclusief veel praktische functies

image

In de zomer beschermt de raambekleding tegen oververhitting, in de winter isoleert ze het gebouw en houdt ze de warmte binnen. Helemaal zelfstandig.

image

Bij zonsondergang sluit de elektrische raambekleding volledig automatisch. Nieuwsgierige blikken blijven buiten

image

Creëer eventuele zonweringsgroepen en controleer bepaalde zonweringselementen gelijktijdig. Je kiest zelf hoeveel groepen je maakt en welke elementen ze bevatten.

image

Door drukknoppen te vergrendelen, maak je de raambekleding kindveilig. Uiteraard kan je deze nog steeds handmatig bedienen via de app.

image

Wanneer je op vakantie bent, doet de elektrische raambekleding alsof je thuis bent. Zo worden inbrekers afgeschrikt.

image

Van muziek tot veiligheidsfuncties en verlichting. In een Loxone Smart Home werkt je raambekleding hand in hand met vele andere componenten. Dit opent ongekende mogelijkheden. Denk aan TV kijken wanneer de zon het raam binnenvalt. Via programmatie kan ik ervoor zorgen dat de Motionblinds bij zonneschijn + TV kijken naar beneden gaan.

image

Laat je zachtjes wekken door de eerste zonnestralen door ’s morgens de raambekleding automatisch te openen. Een aangenaam alternatief voor de vervelende alarmtoon. Hoewel ik nog steeds zachte wekmuziek prefereer…

image

Je smart home kent de stand van de zon en de temperatuur. En het reageert erop. Zo verwarm je alle ruimtes met de natuurlijke warmte van de zon. Dit bespaart veel energie. En dit zonder de tussenkomst van een gebruiker.

image

In de zomer beschermt de raambekleding tegen oververhitting, in de winter isoleert ze het gebouw en houdt ze de warmte binnen. Helemaal zelfstandig.

Wil je meer informatie? klik dan op Contact om je vragen te laten beantwoorden.

Bekijk onze andere blogs

cb09e5_4504d613ac4f4cd881d74b25b0c7efdamv2
NIEUW: Loxone Modbus AIR
Er is nieuws van de productontwikkelingsafdeling van Loxone: met de gloednieuwe Modbus Air kan je jouw...
cb09e5_0b84ed4ae6374696a1f69a92c967b524mv2
Eenvoudige integratie van Hörmann componenten
Met de nieuwe Hörmann Air kan je als Loxone Partner de verschillende types Hörmann motoren naadloos...
cbe aaaaabbddacb~mv
Nieuwe NFC Touch samen met de nieuwe intercom
Loxone heeft net de nieuwe intercom voorgesteld, maar in relatieve stilte is ook een nieuwe generatie...

Je domoticasysteem uitbreiden?

Bestel vandaag nog je elektronica in onze webshop!