AI Shape Domotica white

gebruiksvriendelijke domotica professionele installatie of zelfbouw verzending in heel België

5 leuke verlichtingsproducten bij Loxone

Elke dag verrijkt licht vele facetten van ons leven. Daarom heeft Loxone veel tijd, bloed, zweet en tranen geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe verlichtingsproducten. Ze combineren een tijdloos design, een grenzeloze knowhow en de modernste technologie.

01. Plafondlamp tree

02. LED Spot RGBW Tree

03. LED Spot WW

04. RGBW Compact Dimmer

05. Pendulum Slim Tree

01. De Plafondlamp

De nieuwe Loxone Plafondlamp is niet alleen de eenvoudigste weg naar mooi licht in al jouw ruimtes. De bewegingsmelder zorgt ervoor dat het een echte multitasker wordt. Heel onopvallend en tegelijkertijd heel veelzijdig.

Plafondlamp Tree / Air

Real Smart Home functies inclusief

Of het nu gaat om warm, wit of gezellige kleurverlichting, felle verlichting of verlichting die zachtjes gedimd is op de achtergrond; de plafondlamp zorgt voor alle aspecten van een geavanceerd verlichtingsconcept. De geïntegreerde bewegingsmelder vormt de basis voor talloze andere Smart Home functies. Zo kan ze dienen als slimme lichtwekker of als stille deurbel. Je ziet het, de lamp biedt meer dan “alleen” veel licht. Real Smart Home functies inclusief Geïntegreerde bewegingsmelder – een musthave in elke ruimteEen bewegingsmelder vormt in jouw ruimtes de basis voor vele nuttige Smart Home functies. Dankzij de Loxone Plafondlamp heb je niet langer een bijkomende bewegingsmelder nodig aangezien deze al volledig geïntegreerd is en daarmee dus ook zorgt voor talloze Smart Home functies. info: https://www.loxone.com/nlnl/5-producten-led-verlichting/#ceiling

Perfect voor ruimtes van 1 – 15m²

Eén lamp – vele functies. Vooral in kleinere ruimtes neemt de allrounder vele taken van jou over en wordt het zo het onopvallende middelpunt van jouw verlichtingsconcept.

02. LED Spots RGBW Tree

Indrukwekkende verlichting – individueel aanpasbaar

Met de nieuwe LED Spots plaats je jouw leefruimtes steeds in het perfecte licht. Dankzij de natuurlijke kleurweergave en de traploze dimbaarheid, past de verlichting zich aan elke levenssituatie aan.

< Gericht, gefocust, warm wit licht

Het gerichte of gefocuste licht zorgt voor een excellente verlichting in de gehele ruimte.

< Diffuus, zacht kleurlicht

Diffuus licht zorgt voor een aangename en subtiele lichtstemming en verblindt niet. De LED Spots kunnen in miljoenen verschillende kleuren schijnen.

03. LED Spot WW – nu met nieuwe lichtarchitectuur

Ook nieuw is de LED Spot warmwit. Bij deze spot kan eveneens de helderheid traploos worden aangepast en zorgt het met zijn lichtkleur van 3000k voor een wonderbaarlijk en natuurlijk warmwit licht. De LED Spots zijn ook uitgerust met de unieke lichtarchitectuur en toveren jouw leefruimtes steeds in het juiste licht.

info: https://www.loxone.com/nlnl/5-producten-led-verlichting/#SpotWW

04. RGBW Compact Dimmer Air & Tree

Perfect voor een flexibel gebruik

De speciaal voor een decentraal gebruik ontwikkelde 24V RGBW Compact Dimmer is naadloos integreerbaar in het Real Smart Home en maakt de eenvoudige realisatie van unieke lichtstemmingen mogelijk. Dankzij de compacte variant van de RGBW 24V Dimmer heb je vanaf nu nog meer flexibiliteit bij de positionering van LED Spots en LED Strips.

Speciaal voor zij die in hun bestaande woning meer intelligentie en een ongelooflijk wooncomfort willen integreren, hebben wij een eigen draadloze technologie Air. De dimmer is eveneens beschikbaar voor dit draadloze systeem.

Info: https://www.loxone.com/nlnl/5-producten-led-verlichting/#CompactDimmer

05. Pendulum Slim Tree

de Pendulum Slim met de bewezen Loxone Tree Technologie.

Verpakt in een elegant design, wordt ze aangepast aan al jouw stemmingen en behoeften en zorgt ze zo voor de juiste atmosfeer. Dat allemaal dankzij unieke lichteigenschappen die diffuus en gericht licht verenigen in een lichtarmatuur. Je hebt geen bijkomende dimmer meer nodig want de nieuwe Pendulum Slim Tree kan direct met alle andere Tree componenten aangesloten worden op de Tree Kabel.

Een filmpje dat de mogelijkheden weergeeft

info: https://www.loxone.com/nlnl/5-producten-led-verlichting/#Pendulum

Bekijk onze andere blogs

cb09e5_4504d613ac4f4cd881d74b25b0c7efdamv2
NIEUW: Loxone Modbus AIR
Er is nieuws van de productontwikkelingsafdeling van Loxone: met de gloednieuwe Modbus Air kan je jouw...
cb09e5_0b84ed4ae6374696a1f69a92c967b524mv2
Eenvoudige integratie van Hörmann componenten
Met de nieuwe Hörmann Air kan je als Loxone Partner de verschillende types Hörmann motoren naadloos...
cbe aaaaabbddacb~mv
Nieuwe NFC Touch samen met de nieuwe intercom
Loxone heeft net de nieuwe intercom voorgesteld, maar in relatieve stilte is ook een nieuwe generatie...

Je domoticasysteem uitbreiden?

Bestel vandaag nog je elektronica in onze webshop!