top of page

Het tweede product van Oktober is: De Schüco extensie!

Bijgewerkt op: 21 mrt. 2021

Toen ik dit product zag, wist ik eerst niet waar het voor stond. Maar... bij de vensterfabrikant Schüco maken ze dus ook geautomatiseerde ramen, en dat Loxone hierop inspring is een mooie zet. Want heb je - of voorzie je - geautomatiseerde ramen, dan heeft Loxone een interface die maakt dat alles netjes samenwerkt met je slimme woning.
De Schüco Extension wordt dus gebruikt bij de TipTronic SimplySmart raam- & schuifdeuren om ze te integreren in de Loxone woon- & gebouwautomatisering. Met een druk op de knop openen en sluiten de ramen en zelfs grote, zware schuifelementen. Ramen en schuifdeuren worden zo een integraal onderdeel van intelligente huis- en gebouwautomatisering. Zo hoef je niet thuis te zijn om een raam te sluiten, Loxone doet dat voor jou als de omstandigheden dat vereisen.


  • Volledige integratie van Schüco TipTronic SimplySmart ramen & schuifdeuren in het intelligente gebouw.

  • Sturing van maximaal 30 Schüco elementen.

  • Eenvoudige configuratie in Loxone Config.


Prijs: 245,19 € Excl. BTW; 296,68 € incl. 21% BTWIk ben Loxone Partner en ik werk met afspraken. Bij een eerste contact met jullie gaat het er vooral om jullie wensen te kennen, zodat we die informatie samen met een configuratie in een offerte kunnen gieten. Richtprijs: 2 tot 6% van de woningprijs bij nieuwbouw. contact: Zie contact

62 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page