top of page

Eenvoudige integratie van Hörmann componenten

Met de nieuwe Hörmann Air kan je als Loxone Partner de verschillende types Hörmann motoren naadloos en rechtstreeks integreren. Door eenvoudige Plug&Play via de API Connector in de Loxone Config worden Hörmann componenten in recordtijd eenvoudig in de huis- en gebouwautomatisering geïntegreerd. Een ander kenmerk is de automatische herkenning van de bewegingstijden van de motor.


Het traditionele Duitse bedrijf Hörmann is één van de grote spelers op het gebied van poorten, deuren, kozijnen en aandrijvingen. Hun producten zoals garage- en roldeuren konden al worden geïntegreerd in de huis- en gebouwautomatisering van Loxone, maar dit ging echter gepaard met enige moeite. Voorheen was hiervoor bepaalde Loxone apparatuur nodig, zoals 2 relais of 2 digitale ingangen, moest er apart bekabeld worden en was de installatie-inspanning groot. Met Hörmann Air bieden wij je als Loxone Partner nu een product aan dat door de grote bekendheid van Hörmann letterlijk de poorten kan openen voor vele projecten in de particuliere en commerciële sector.De stroomvoorziening gebeurt via de Hörmann HCP-interface. Omdat het apparaat zo permanent van stroom wordt voorzien, wordt tegelijkertijd ook het Air netwerk uitgebreid. De Hörmann Air beschikt bovendien over een status-LED. Hörmann apparaten onderscheiden zich in twee soorten HCP-interfaces: HCP 1 en HCP 2. Bij het nieuwere type HCP 2 moet eerst op het Hörmann apparaat zelf worden ingesteld dat extern aangesloten apparaten zoals de Hörmann Air door Loxone van stroom worden voorzien.


Als al die technische zaken niet voor jou zijn, dan ben ik de persoon die dat voor jou kan doen. Voor inlichtingen of voor bestellingen kan je op de website terecht. Dit product is leverbaar vanaf eind juni.


20 weergaven0 opmerkingen

Komentáře


bottom of page